woodPOX

Professionele producten binnen handbereik

Over woodPOX


Welkom bij woodPOX! Wij streven ernaar om houtbewerkers overal ter wereld de mogelijkheid te geven om hun ideeën te realiseren door professionele tips en trucs te delen, samen met handgeselecteerde producten van hoge kwaliteit. Hier bij woodPOX vindt u inspiratieen informatie terwijl u door onze professionele producten. Door de jaren heen ontdekte ons team al snel dat veel producten en gereedschappen die beschikbaar waren voor doe-het-zelvers, niet altijd van de beste kwaliteit waren. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan om een verschil te maken. Bij woodPOX geloven we in het leveren van beproefde producten en de kennis om de beste kwaliteit te garanderen voor uw volgende houtproject. Op basis van een gecombineerde ervaring van meer dan 30 jaar hebben wij met succes onze eigen productlijn WoodPOX gecreëerd. We zijn er trots op dat we onze producten kunnen aanbieden aan onze mede-Hobby-gemeenschap, evenals een selectie van andere professionele producten om u te helpen op uw weg naar houtbewerking. Hier vindt u producten om u te helpen tijdens het hele houtbewerkingsproces, of u nu het project afmaakt of gewoon het hout na verloop van tijd onderhoudt, u vindt de gereedschappen en de producten om de klus goed te klaren.

Hoe uw buitenhout beschermen


EEN PASSIE VOOR HOUT!


Wij delen een passie voor hout! We houden ervan om onze eigen DIY projecten te maken met verschillende soorten hout. Werken met epoxy geeft een extra touch, een nieuwe dimensie aan het hout. Het kan "sloophout" omtoveren in prachtige design elementen of zelfs kunst.

Waarom kiezen voor ons?


PROFESSIONELE PRODUCTEN

Wij bieden professionele producten aan. Wij geloven in kwaliteit, niet alleen voor onze eigen woodPOX producten, maar voor alle producten die wij via onze shop aanbieden. Daarom kiezen we onze leveranciers zorgvuldig uit voor al het gereedschap dat je in onze winkel vindt.

GESPECIALISEERD ADVIES

Op onze How to page kan je tips & tricks vinden voor verschillende soorten epoxy-houten projecten. Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe ideeën & oplossingen voor 'gewone' doe-het-zelf epoxy uitdagingen en deze bevindingen delen we graag met jou.

UITGEBREID ASSORTIMENT AAN PRODUCTEN

Naast de epoxyproducten bieden we ook alle hulpmiddelen om jou te helpen bij het bouwen en afwerken van jouw project. We werken samen met bekende merken, zoals Rubio Monocoat, voor houtafwerking & onderhoudsproducten, en Colad voor niet-lakgereedschappen.

childthemewp.com